Etusivu|Suunnittelu


Mekaniikkasuunnittelu

KL Mechanicsin vahvuus mekaniikan suunnittelussa on, että kaikki tuotekehityksen ja valmistuksen toiminnot tapahtuvat saman katon alla, jolloin ketju suunnittelusta valmiiksi, vaatimusten mukaiseksi testatuksi tuotteeksi on katkeamaton ja nopea. Tämä ja yli 20 vuoden kokemus on hionut osaamisemme erityisesti vaativien suunnitteluprojektien toteuttajaksi. Suunnittelussa käytämme Solid Works- ja Creo-ohjelmistoja.

Laitesuunnittelu

Vahvinta osaamistamme ovat tuotannon apuvälineiden, työkalujen, kokoonpanojigien, testereiden ja robottitarttujien suunnittelu. Suunnittelu alkaa vaatimusmäärittelyllä ja konseptisuunnittelulla. Huomioimme tuotesuunnittelussa myös tuotteen näkyvät piirteet, kuten kotelot ja pinnat. Projekti päättyy viimeisteltyyn, kattavaan ja huolelliseen tuotedokumentaatioon.

Valmistuksen suunnittelu

DFM (design for manufacturing) etenee meillä joustavasti, sillä voimme testata suunnittelun osuvuutta protoilla, pilottisarjoilla ja piensarjoilla ennen tuotteen sarjavalmistukseen siirtoa. Iteroimme valmistuksen kustannustehokkaaksi ja tarvittaessa voimme toimia myös asiakkaan tiloissa.

Ota yhteyttä

Markus Rosnell

Suunnittelupäällikkö

050 525 0176