Etusivu|Muovituotteet


Muovituotteet ja muottien valmistus

Valmistamme muovituotteet ja pikamallit kustannustehokkaasti: meillä muottisuunnittelu, muottivalmistus ja muovituotteiden valmistus sijaitsevat samoissa tiloissa taaten projektin nopean läpimenon suunnittelusta koekappaleihin ja valmiiksi tuotteiksi.

 

Ammattilaisillamme on jo yli 20 vuoden kokemus muovituotteista, joka näkyy erityisesti menetelmä- ja materiaaliosaamisessamme. Uudet investoinnit muovituotantoon ovat laajentaneet palvelutarjoomaa ja volyymia: teemme niin yksittäisiä kappaleita kuin suurempaa sarjaakin.  

3D-tulostus

Tarkat ja lujat 3D-tulosteet soveltuvat protoihin ja nollasarjoihin. 3D-tulosteita voidaan käyttää myös soveltuvin osin työkalujen ja tuotannon apuvälineiden valmistukseen, esim fixtureihin ja tarttujiin. 

Tyhjiövalu

Tyhjiövalu, Vacuum Casting, soveltuu erinomaisesti ensimmäisiin protosarjoihin. Tyhjiövalulla valmistettavat osat ovat ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan lähellä ruiskupuristeosia ja tuotantosarjoja. Tyhjiövalussa voidaan käyttää erilaisia polyuretaaneja tarpeen mukaan: pehmeistä kumimaisista materiaaleista koviin, iskua ja kulutusta kestäviin materiaaleihin.

Ruiskupuristus

Ruiskuvalu eli ruiskupuristus, Injection Moulding, menetelmänä soveltuu niin pienten kuin suurten kappaleiden valmistamiseen. Suunnittelemme ja valmistamme itse alumiini- ja teräsmuotit. Koneidemme sulkuvoimat ovat 25 t, 75 t ja 210 t. Tyypillinen valmistuserä ruiskupuristamalla on 1 000–10 000 kpl.

 

Ota yhteyttä

Mikko Hälikkä

Tuotepäällikkö

040 527 7422
Petri Saravesi

Myyntipäällikkö

040 189 6607