Etusivu|Koneistus


Hienomekaniikan koneistaja

Modernit ja tehokaat työstökeskukset

KL Mechanics on aina ollut vahva osaaja 5-akseliskoneistuksessa, jolla voidaan toteuttaa vaativia mittatarkkoja osia yhdellä kiinnityksellä, kuten muotteja, mittalaitteiden ja testerien osia, gimbalit sekä optiikkamoduulit. Koneistamme myös lasersintratut ja valetut alumiiniaihiot määrämittaan.

 

Konekantaamme kuuluu kääntöpöydällä varustettuja, alumiini- ja muoviosien sarjakoneistukseen soveltuvia 4-akselisia työstökeskuksia sekä raskaampaa koneistusta varten vaakakaraiset Mori Seiki -keskukset paletinvaihtajilla sekä LANG-nollapistekiinnityksillä. Valmistamme pienet ja keskisuuret valmistuserät (1-500 kpl).

 

Monitoimisorvit

Monitoimisorveilla koneistetaan tarkasti perinteiset pyörähdyskappaleet sekä haastavat kappaleet, joiden sarjavalmistamisessa hyödynnetään tankoautomaattien tehokkuutta, jyrsinnän monipuolisuutta ja tarkkuutta  Monitoimisorveilla toteutetaan sekä yksittäiskappaleita että suuria sarjoja. Kompleksiset koneistusosat valmistuvat kerralla – nopeasti ja korkealla tarkkuudella. Avainkoneitamme ovat Mori Seiki- ja Tsugami-sorvit pyörivillä työkaluilla ja automaattisella tangonsyötöllä.

 

Suuret kappaleet ja osat

Levykoneistukseen meiltä löytyy yksi Pohjois-Suomen isoliikkeisimmistä hienomekaniikan koneista sekä pienempien levyjen koneistamiseen useita pystykaraisia CNC-koneita. Tyypillisiä työstettäviä osia ovat suuret pohjalevyt, sivulevyt, johteet sekä mittaankoneistetut hitsattavat teräsrakenteet.

 

Ota yhteyttä

Petri Lyytinen

Asiakkuuspäällikkö

+358 40 553 7303
Janne Ruotsalainen

Asiakkuuspäällikkö

+358 40 732 2095
Petri Saravesi

Myyntipäällikkö

+358 40 189 6607