Etusivu|Koneistus


Koneistuspalvelu

Modernit ja tehokaat työstökeskukset

KL Mechanics on aina ollut vahva osaaja 5-akseliskoneistuksessa, jolla voidaan toteuttaa vaativia mittatarkkoja osia yhdellä kiinnityksellä, kuten muotteja, mittalaitteiden ja testerien osia, gimbalit sekä optiikkamoduulit. Koneistamme myös lasersintratut ja valetut alumiiniaihiot määrämittaan.

 

Konekantaamme kuuluu kääntöpöydällä varustettuja, alumiini- ja muoviosien sarjakoneistukseen soveltuvia 4-akselisia työstökeskuksia sekä raskaampaa koneistusta varten vaakakaraiset Mori Seiki -keskukset paletinvaihtajilla sekä LANG-nollapistekiinnityksillä. Valmistamme yksittäiskappaleet ja protot sekä pienet ja keskisuuret valmistuserät (1-500 kpl).

 

Monitoimisorvit

Monitoimisorveilla koneistetaan tarkasti perinteiset pyörähdyskappaleet sekä haastavat kappaleet, joiden sarjavalmistamisessa hyödynnetään tankoautomaattien tehokkuutta, jyrsinnän monipuolisuutta ja tarkkuutta  Monitoimisorveilla toteutetaan sekä yksittäiskappaleita että suuria sarjoja. Kompleksiset koneistusosat valmistuvat kerralla – nopeasti ja korkealla tarkkuudella. Avainkoneitamme ovat Mori Seiki- ja Tsugami-sorvit pyörivillä työkaluilla ja automaattisella tangonsyötöllä.

 

Suuret kappaleet ja osat

Olemme hienomekaniikan koneistaja ja levymäisten kappaleiden koneistamiseen meiltä löytyy yksi Pohjois-Suomen isoliikkeisimmistä työstökeskuksista; huhtikuussa 2020 käyttöönotettu 5-akselinen DMG Mori DFM260/11, jonka maksimi työstöala on vaikuttavat 2600mm x 1100mm.  Moniakselisuus mahdollistaa pääty- ja kylkireikien koneistamisen yhdellä asetuksella.  Pienempien levyjen koneistamiseen useita pystykaraisia 3- ja 4-akselisia CNC-koneita. Tyypillisiä työstettäviä kappaleita ovat muottikappaleet, suuret pohjalevyt, sivulevyt, johteet sekä mittaankoneistetut hitsattavat teräsrakenteet.

 

Ota yhteyttä

Petri Saravesi

Myyntipäällikkö

040 189 6607
Janne Ruotsalainen

Asiakkuuspäällikkö

040 732 2095
Petri Lyytinen

Asiakkuuspäällikkö

040 553 7303
Jarmo Haikonen

Tuotantopäällikkö

040 559 5499