Etusivu|Yritys|Meille töihin|Business Controller


Business Controller

ke 18. toukokuuta 2022 15.15.00

Etsimme

BUSINESS CONTROLLERIA

kasvavaan ammattilaisten joukkoon. Business Controllerina tehtäviisi kuuluvat monipuoliset talous- ja rahoituspuolen tehtävät sekä muut yrityksen strategisten tavoitteiden ylittämiseen tähtäävät työtehtävät.

Tehtäväkuvaus lyhyesti

-Vastaat konsernin emoyhtiön sekä tytäryhtiöiden kuukausiraportoinnista, budjetoinnista ja ennustamisesta.

-Kustannus- ja kannattavuusanalyysit, sekä investointilaskelmat

-Kehität yrityksen sisäistä ja ulkoista raportointia ja mittareita

-Johdat yrityksen taloushallinnon työntekijöitä ja sidosryhmiä

-Luot ennustemalleja liiketoiminnan kehittymisestä

-Teet yhteistyötä myynnin ja hankinnan kanssa asiakas ja toimittaja-analyyseihin liittyen

-Olet kokenut Excelin käyttäjä ja pidät prosessien kehittämisestä. ERP-järjestelmien ja PowerBI osaaminen katsotaan eduksi.

Nautit työtehtävistä lähellä tuotantoa ja pystyt johtamaan yrityksen kehitysprojekteja myös taloushallinnon tehtävien ulkopuolella. Osana yrityksen kasvutavoitteita, osallistut ja kykenet johtamaan yrityskauppojen ja yritysjärjestelyiden DD-prosessia. Toivomme sinulta lisäksi ulkoisen laskennan osaamista (FAS ja IFRS) sillä työtehtäviisi kuuluu tilinpäätökseen ja osavuosikatsaukseen liittyviä tehtäviä.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta vastaavasta tehtävästä, ja sinulla on soveltuva kaupallinen tai tekninen akateeminen koulutus. Pystyt joustamaan ja reagoimaan muuttuvissa tilanteissa ja vaihtelevassa toimintaympäristössä. Työpaikan sijainti on Oulu ja sinulla on mahdollisuus matkustaa niin koti- kuin ulkomailla. Tehtävässä onnistuminen vaatii hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työ on kokoaikainen ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan soveltuvan henkilön löydyttyä. Tarjoamme sinulle vastuullisen, haastavan ja mielenkiintoisen roolin, jossa pääset viemään panoksellasi yritystä seuraavalle tasolle.

Lisätietoja tehtävästä Mikko Autio, 041 5459 014 (arkisisin klo 15-16) sekä sähköpostilla mikko.autio@klmechanics.fi