Etusivu|Yritys|Ajankohtaista|KL Mechanicsin toimitusjohtajaksi Mikko Autio


KL Mechanicsin toimitusjohtajaksi Mikko Autio

28.08.2017

KL Mechanicsin toimitusjohtajaksi Mikko Autio

KL Mechanicsin toimitusjohtajana on aloittanut 1.8 alkaen Mikko Autio. Hänen vastuualueelleen kuuluu myös konsernin muiden yhtiöiden, KL Tools Oy:n sekä KL FineMech Oy:n liiketoiminta. Yrityksen perustaja ja omistaja, toimitusjohtajana vuodesta 1998 toiminut Keimo Lukkarila jättäytyy pois tehtävästä ja keskittyy jatkossa hallituksen puheenjohtajan tehtäviin. Toimitusjohtajan vaihdos ei tuo muutoksia KL Mechanics:in liiketoimintaan.

”KL Mechanics on vuosien kovan työnteon tuloksena kasvanut merkittäväksi tekijäksi mekaniikan alihankinnassa ja sopimusvalmistuksessa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. On tullut aika luovuttaa tehtävät eteenpäin ja keskittyä kehittämään liiketoimintaa hallituksen puheenjohtajan paikalta. Luovutan tehtävät eteenpäin luottavaisena ja näen että toimitusjohtajan vaihdos avaa uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämisen saralla”, toteaa Keimo Lukkarila.

”KL Mechanics on mielenkiintoinen yhtiö ja hienosti hoidettu organisaatio ja aloitan työt hyvin motivoituneena. Nykyisellä palvelutarjonnalla voimme palvella asiakkaat loistavasti tuotekonseptista elinkaaren loppuun saakka”, sanoo Mikko Autio.

KL Mechanics-konserni sisältää emoyhtiön KL Mechanics Oy:n sekä tytäryhtiöt KL Tools Oy:n ja KL Finemech Oy:n. Yrityksien liikevaihto kokonaisuudessaan on n. 8M€ ja palveluksessa on 80 työntekijää. Konsernin palvelutarjontaan kuuluu hienomekaniikan suunnittelu, valmistus ja kokoonpano. Yrityksen juuret on vuonna 1991 perustetussa Oulun Jyrsinpalvelu Ky:ssä, jonka toiminta sulautettiin vuonna 1998 KL Mechanics Oy:öön.